Discgolf seizoen 2023 van start!

┬ę 2023, Lisa van der Sluis

Een nieuw jaar, een nieuw discgolf seizoen! Een seizoen vol evenementen, op vernieuwde courses en met nieuwe leden.

Heb jij jouw doelen al gesteld voor dit seizoen? En jouw tas gevuld met (nieuwe) discs en een hoop energie en motivatie? Dan belooft dit weer een fantastisch seizoen te worden!

We trappen dit seizoen af met de Weekend League in nieuwe stijl in Zevenaar op het prachtige terrein van Buitengoed de Panoven, mogelijk gemaakt door Disctinct Discgolf en georganiseerd door Club Bear Discgolf. Onder leiding van Tournament Directors Maikel Niks en Ramon Molenaar spelen zaterdag 4 februari de Mannen-B en op zondag 5 februari de Mannen-A, Vrouwen-A en Vrouwen-B. Jeugdspelers kunnen op beide dagen in hun eigen competitie spelen.

Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid voor alle spelers om zich zowel de zaterdag als de zondag in te schrijven in de Open Divisie. Hierin kunnen de spelers van zondag zich op zaterdag voorbereiden en de spelers van zaterdag hun spel meten met een divisie hoger op zondag. De NT spelers kunnen meedoen om hun rating te verbeteren. Zo is er voor iedereen de optie om een dag of beide dagen mee te doen met de Weekend League, afhankelijk van de beschikbare plekken.

Naast de Weekend League zal ook weer de National Tour van start gaan. Onder leiding van Jasper Sluimer van DSA, zal de eerste National Tour van dit seizoen plaatsvinden op zondag 12 februari in het mooie Park Oudegein in Nieuwegein.

Inschrijven voor deze evenementen is mogelijk via MijnNFB.nl.

Kijk voor meer informatie omtrent speeldagen, voorwaarden en inschrijving op www.frisbeesport.nl/cms/pagina/discgolf-competitie 

Categories: Nieuws

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *