Met de gigantische groei die disc golf tijdens corona heeft doorstaan, was het slechts een kwestie van tijd totdat we op nationale televisie te zien waren. ZappSport, jeugdig en bij de tijd als het is, was daar natuurlijk als de kippen bij. En dan is er natuurlijk geen mooiere plek te bedenken dan ons eigen Immerloo Park in Arnhem.

Eind mei kwamen Ron Boszhard en Britt Dekker naar Arnhem om Disc Golf eens goed in de spotlight te zetten. Onder begeleiding van Bear Hilde en Bear Ernst begon na een spoedcursus schijf smijten de showdown tussen de jongens en de meisjes.

Behind the scenes

3 holes lang streden de jongens tegen de meisjes voor de felbegeerde Zappsport-beker.  Niet geheel onverwacht was het Bear Cub Jules die op de laatste hole met de birdie voor eens en altijd de winst verzegelfde. Met een eindstand van 10-14 hebben de jongens meer dan verdiend de Zappsport-beker in de wacht gesleept.

Hulde aan alle deelnemers, begeleiders, filmcrewleden en natuurlijk disc golf voor het mogelijk maken van zo’n vette Zappsport uitzending!

En de winnars zijn…!

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *