Wedstrijden

Bij Bear organiseren we regelmatig wedstrijden.

Sinds dit jaar (’22) organiseert Bear voor het eerst een Bag Tag competitie. Bij deze bag tag competitie krijgt elke deelnemer een metalen plaatje met een nummer toegekend. De bedoeling is om aan het einde van de competitie het laagste nummer in handen te hebben. Bij elke wedstrijd wordt deze ingezet en worden deze uitgewisseld op basis van rang. De winnaar krijgt het laagste nummer, de tweede het daaropvolgende nummer enzovoorts.

Best Bear of the Year

Ook organiseert Bear maandelijk de fameuze Best Bear of the Year (ook wel BBY) competitie. Alle deelnemende leden strijden tegen elkaar in divisies (MA1, MA2, MA3, MA4 en FA3). Aan het einde van elk kalenderjaar wordt er in elke divisie een Best Bear of the Year uitgeroepen!

Wekelijkse dubbels

Wekelijks organiseert Bear een dubbels wedstrijdje waarbij leden en niet-leden samen de baan kunnen ontdekken en in dubbels-koppels samen de beste scores vergaren. Aan het einde van de dag wordt er terug gekeken op de scores van die dag. Deze wekelijkse dubbels zijn voor beginnende spelers en nieuwkomers de perfecte gelegenheid om eens kennis te maken met de sport en onze vereniging.

Nederlandse Wedstrijden

Elk jaar worden er in Nederland competities georganiseerd. Ook Bear is hier regelmatig sterk vertegenwoordigd in alle divisies. Informatie over deze wedstrijden wordt nader gedeeld wanneer er meer bekend is over het seizoen van 2022 in verband met de corona maatregelen.